load icon
  • Tilbage
  • Lyse Nætter / Bright Nights|4|3

DAISY DAHL9573-10705

Lyse Nætter / Bright Nights

29.000 DKK

Maleriet lyse nætter skal minde os om overgangen fra vinteren/foråret til sommerens lyse nætter. Det er overgangen fra mørke til lysere dage og nætter. Jeg har bevidst holdt maleriet i meget lyse toner, for at give maleriet en lethed. Et lyst maleri om dette vil egne sig særdeles godt på en mørk vægfarve, da maleriet her vil træde utroligt flot frem med de lyse nuancer. Det er et 4-I-1 maleri, på den måde kan maleriet strække sig længere afhængig af, hvor meget luft man ønsker mellem hvert billede. Fordelen ved flere malerier sat sammen er også at du kan flytte rundt på dem og evt. have 3 malerier et sted ig det sidste maleri et andet sted. Det giver nogle muligheder og spændende fleksibilitet for at flytte rundt på malerierne. (Målene er samlet for alle 4 malerier unden luft i mellem)

Kunstner: Daisy Dahl
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 200 cm,  Højde: 150 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Lyse Nætter / Bright Nights
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Lyse Nætter / Bright Nights | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Lyse Nætter / Bright Nights | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Daisy Dahl

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.