load icon
ArtPlan nemt og overskueligt Kom i kontakt med udstillingssteder og send inspiration om kunstkøb

Med ganske få klik kan du via ArtPlan sende målrettede ansøgning og inspirationsmails til udstillingssteder (danske kunstforeninger, virksomheder mm.) med forslag til en udstilling eller som inspiration til indkøb af kunst.

Alle ved, at der er kamp om udstillingsstederne, og at for hver 30 mails en kunstner sender, kan han/hun højst forvente at få et eller to svar. Det er jo frivillige, der varetager kunstforeningerne og udstillingsstederne, så de har ikke tid til at besvare alle de mange mails, de modtager.

Vores erfaring siger dog, at gør du det let for udstillingsstederne at gennemgå din ansøgning, så har du de bedste chancer for at komme igennem nåleøjet.

ArtPlan tilpasser din præsentation og sikrer, at udstillingsstederne får de informationer og den inspiration, de har brug for, når de skal beslutte sig for kunstnere til kommende udstillinger - eller udvælgelse af kunstværker, de gerne vil hjemkøbe.

Nemt og enkelt

Med ArtPlan sparer du tid og får samtidig et godt overblik over, hvad du sender ud af mails fra listen over kunstforeninger i danmark. Dine mails ligger nemlig klar i systemet, så du hurtigt og nemt kan sende dem ud og samtidig følge op på hvilke du får svar fra.

Via vores interaktive kort kan du nemt finde udstillingssteder nær dig. Og med et enkelt klik kan du enten sende din ansøgning direkte til udstillingsstedet eller sætte udstillingsstedet på din huskeliste.

Og skulle du mod forventning ikke blive udvalgt et sted, kan du glæde dig over, at du med ArtPlan ikke har brugt for meget tid på de enkelte ansøgninger og præsentationer.

Set fra udstillingsstedet

Spørgsmålet er altid om standardmails er godt. Ifølge de mange erfaringer, vi har samlet siden introduktionen i 2019, bliver standardmails rost af udstillingsstederne, fordi standardiseringen har gjort bestyrelsen arbejde meget lettere.

Samtidig kan vi se, at svarraten fra kunstforeningerne nu er højere, fordi ArtPlan har gjort deres arbejde lettere.


444
Udstillingssteder
92
Succeshistorier
1767
Sendte mails i år
63
Bruger af ArtPlan
Introduktionsvideo Hvordan fungerer Artplan ?

ArtPlan er bygget som en intuitiv og brugervenlig løsning. Men til dig, der gerne vil have lidt hjælp i begyndelsen er der hjælp at hente i denne videoguide.

Kunstforeninger i Danmark

Hver knappenål indikerer et udstillingssted i Danmark.
eksempel på udseendet af mailen som kunstforeningen modtager
Opret profilen i step by step
Oversigt over udstillingssteder og kunstforeninger
ArtPlan for kunstnere

Kunstner

Kom i kontakt med udstillingssteder

Din adgang til at sende ansøgninger & inspiration til over 350 udstillingssteder og 100 virksomheder fordelt i hele danmark.

Du har mulighed for at vælge mellem et klippekort-system, hvor hver sendt ansøgning koster 5 kr., eller et abonnement til 69 kr. pr. md., som giver dig adgang til at sende 4 ansøgninger om dagen.

Ingen bindinger.

Dette siger kunstnere om ArtPlan

 • Eva Vig

  Hvor er det fantastisk at opdage at noget man ikke lige vidste virker, VIRKELIG SPARKER R... som vi siger her i Jydske 🙂 beklager jeg er bare så begejstret, efter at have sendt lidt ansøgninger ud i ARTPLAN hver uge, skal jeg love for det begynder at drible ind med tilbud. Systemet er super nemt at bruge, man skal naturligvis lige have sine data lagt ind, men når benarbejdet er gjort (som alt andet), så er det faktisk let, og så giver det POTE - Jeg er MEGA fan!!! Tak for denne service!

  Kilde: https://www.facebook.com/groups/kunstsamlingen/permalink/1505785996584947/

 • Peter Witt

  ArtPlan som er stedet hvor man ansøger til kunstforeningerne er jeg virkelig glad for, den har virkelig lettet mit arbejde, før i tiden ringede jeg selv til Kunstforeningerne og sendte brochure ud, som resulterede i store udgifter og meget arbejde, her er det hele automatiseret og jeg er meget imponeret over hvor mange udstillinger jeg i det nye år 2023 har booket.

  Hilsen Peter Witt

  Landskabsmaleren.dk